پذیرش 200 دانشجوی خارجی جدید در دانشگاه رازی

مدیر دفتر همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه رازی کرمانشاه از تحصیل 500 دانشجوی خارجی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر طیبه ناصری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آغاز سال تحصیلی 1400 دانشجویان خارجی دانشگاه رازی، اظهارکرد: برای امسال بیش از 500 متقاضی ادامه‌ی تحصیل در این دانشگاه درخواست خود را بصورت حضوری و مجازی به این دفتر ارسال نمودند که پس از انجام بررسی ها با درخواست 200 نفر از آنها موافقت شد.

وی تعداد دانشجویان خارجی این دانشگاه را برای ترم جاری حدود 500 دانشجو اعلام کرد و افزود: اکثر این دانشجویان از کشور عراق هستند که بصورت غیر بورسیه در دانشگاه رازی مشغول به تحصیل می‌باشند.

مدیر دفتر همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه عمده دانشجویان خارجی این دانشگاه در مقطع دکتری مشغول به تحصیل هستند، گفت: باتوجه به پژوهش محور بودن این مقطع تحصیلی، آموزش‌های آن‌ها را به شکل آنلاین برگزار می‌کنیم. همچنین سال تحصیلی دانشجویان خارجی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه رازی نیز از اواخر آبان بصورت مجازی برگزار خواهد شد.

به گفته این مسئول، بیشتر دانشجویان خارجی دانشگاه رازی کرمانشاه در دانشکده‌های زبان و ادبیات فارسی، فنی و مهندسی و علوم پایه مشغول به تحصیل هستند.

وی درخصوص چرایی تعداد کم پذیرش دانشجوی خارجی در این دانشگاه هم گفت: باتوجه به تاکیدی که اساتید دانشگاه برروی کیفیت آموزش و فارغ التحصیلی دانشجویان با بار علمی قوی دارند، بر همین اساس پذیرش گسترده ای در سال تحصیلی جاری صورت نپذیرفت.

خانم دکتر ناصری در ادامه از تلاش برای جذب دانشجویان بورسیه‌ای از دیگر کشورها نیز خبر داد و افزود: در این راستا طی مکاتبه‌ای که با وزارت علوم داشته‌ایم، درخواست‌هایی مبنی بر جذب دانشجویان غیر ایرانی  بورسیه ای از کشورهایی همچون عراق، پاکستان، هند و سوریه ارسال شده است.