اطلاعیه امکان ارسال مدارک دانشجویان به موسسه اعتبار سنجی WES

با آرزوی تندرستی برای شما عزیزان، با توجه به شیوع ویروس کوئید 19و عدم پذیرش مدارک ارسالی دانشجویان و فارغ التحصیلان به صورت فیزیکی جهت اعتبار سنجی در موسسه WES ، به استحضار می زساند با توجه به رایزنی های صورت گرفته امور بین الملل دانشگاه با این موسسه، دسترسی برای دانشگاه جهت تایید و ارسال مدارک دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه رازی ایجاد گردید. لذا متقاضیان می توانند مدارک خود را شامل ( گواهی فارغ التحصیلی یا گواهینامه موقت و ریزنمرات خود را به زبان فارسی وانگلیسی) را برای هر مقطع به صورت فولدر جداگانه به ایمیل  WWW.international.razi.ac.ir ارسال نمایند. لازم به ذکر است مدارک می بایست با کیفیت عالی اسکن شده باشند و همچنین علاوه بر مدارک اسکن شده اعلام کد اعتبارسنجی  ( WES Refrence Number)  در ایمیل ارسالی متقاضی ضروری می باشد.

با آرزوی موفقیت امور بین الملل دانشگاه